45 NAPOSPÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
360 NAPOSINGYENES JAVÍTÁSI GARANCIA
ÉRKEZÉSKORNEM MŰKÖDIK (DOA)

A GearBest nem pusztán egy internetes üzlet webhelye, hanem az eszközök kedvelői tervezték az eszközök kedvelőinek. Mindenfajta műszaki dolog iránt szenvedélyesen érdeklődünk a retró stílustól kezdve az abszolút csúcsminőségig.

Küldetésünk
A GearBest vállalati víziója egyszerű: az első számú internetes elektronikai kereskedő szeretnénk lenni azáltal, hogy páratlan választékot kínálunk a legjobb eszközökből, verhetetlen vásárlási élményt, gyors szállítást és a várakozásokat felülmúló kiváló ügyfélszolgálatot nyújtunk. Számunkra mindig az ügyfél a király. Az ügyfelek iránti teljes elkötelezettségünk révén minden ügyféllel szorosan együtt tudunk működni. Amikor Ön vásárol tőlünk, az értékesítés nem akkor fejeződik be, amikor kiszállítjuk a rendelést, hanem amikor elnyerjük az Ön teljes elégedettségét.

Meg lehet bízni a GearBestben?
A GearBest készletét biztonságos, csúcsminőségű raktári létesítményekben tárolja, kivételes minőségellenőrzési folyamatokat tart be, és több szolgáltatási csatornát kínáló kiterjedt ügyféltámogatási központot üzemeltet. Az Ön internetes védelme érdekében professzionális kiszolgálóink és webhelyünk biztonsági vizsgálatát, hitelesítését és teljes külső ellenőrzését a Symantec™ McAfee Secure™ terméke naponta elvégzi. További információért kattintson a hivatalos McAfee jelzésre. További információ a Biztonságos vásárlás oldalon található. Bizalommal vásárolhat a GearBest webhelyén. Nap mint nap több ezer terméket szállítunk ki világszerte (melyek ára mindössze 1 USD-nél kezdődik) – tegyen próbára minket még ma, és minden eszközigényéhez új, klasszabb vásárlási módot vehet igénybe.

Árak
A termékek ára és rendelkezésre állása értesítés nélkül változhat. Az árak nem tartalmazzák az importadót és -díjakat, amennyiben a csomagot a helyi vámhatóság megvizsgálja és adókötelesnek nyilvánítja. E díjak kifizetése a vevő felelősségi körébe tartozik.